Telefon: 0747.175.518 | 0753.020.135 | 0749.093.486 | E-mail: luxdesignproject@gmail.com "Transformăm visul tău în realitate."

Despre NoiCine suntem? 

Suntem Lux Design, firma de amenajări interioare care te poate sprijini în proiectul tău de renovare, reamenajare sau reabilitare a locuinței, biroului sau spațiului tău comercial.

Oferim o gamă variată de servicii, răspunzând astfel din ce în ce mai bine la nevoile și bugetele clienților noștri.

Avem în componență o echipă cu experiență în toată gama de amenajări interioare și exterioare și așteptăm cu nerăbdare proiectul tău, fie că acesta include mici renovări sau lucrări complexe de design, amenajări și execuție.

Efectuam servicii complete de amenajări interioare cât și exterioare, proiectare și design, renovări și reparații, finisaje de finețe pentru apartamente, case spații comerciale și birouri. Executăm cu mare atenție instalații electrice, termice și sanitare.

Serviciile noastre sunt disponibile în următoarele locații:

  • Ilfov: Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popești-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni și Măgurele.
  • Argeș: Pitești, Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Ștefanești și Topoloveni
  • București

Datorită experienței dobândite, termenele de execuție sunt rapide și stabilite clar de la începutul lucrării. Dacă dorești o estimare rapidă, te rugăm să ne descrii în amănunt proiectul tău și noi revenim la tine cu o cotație de preț în cel mai scurt timp!

firma amenajari interioare

De ce noi?

Fiecare lucrare este importantă pentru noi și ne respectăm promisiunea de a fi serioși în tot ceea ce facem. Ne hrănim cu ambiție și dorința de a ne vedea clienții mulțumiți.

 

 

Banner Lux Design
Galerie Foto
Date de Contact
Contactează-ne acum!
0747.175.518